Steun het werk van EvE

Kinderen die een ouder verloren hebben, helpen groeien tot hun volle potentieel is het doel van EvE. Hierin kunnen we natuurlijk alle hulp gebruiken. Zie jij mogelijkheden voor jouw organisatie, neem dan contact met ons op.

Steun ons programma

EvE biedt een programma van zes sessies waarin maximaal tien lotgenoten samen komen om met elkaar te koken, te eten, te leren maar vooral te praten. Praten over wat hen bezighoudt, waar zij tegenaan lopen en de keuzes die zij moeten maken.

Daarnaast bieden we begeleiding in de keuzes waar ze voor staan en proberen we hen door middel van een netwerk een zetje te geven in hun stappen naar volwassen worden.

Samen met onze partners steunen we jongeren in het omgaan met een verlies en helpen we hen te groeien naar hun potentieel. Voor dit intensieve programma hebben we vooral financiële middelen nodig. Alle beetjes helpen.

Wil je ons hierbij ondersteunen, neem dan contact met ons op.

Steun ons met expertise

EvE kan jouw hulp goed gebruiken. Om jongeren een sterke start te geven tijdens hun middelbare schooltijd en hun vervolgstudie, of eerste stappen in hun loopbaan, kunnen we hulp op diverse vlakken gebruiken. Denk aan:

Stages en Banen

Studie advies

Partners voor vergader en coaching ruimtes

Advies over financiële keuzes

Ondersteunende middelen en diensten

Onze Partners

Hieronder vertellen onze partners waarom ze het belangrijk vinden de EvE Foundation te steunen.

Zowel zakelijk als privé heb ik ervaring wat het doet met kinderen als hun vader of moeder, jong of redelijk jong  overlijden. Bij dutch hebben we dat twee keer meegemaakt toen een collega kwam te overlijden. De impact voor de kinderen (en natuurlijk alle nabestaanden) is zo groot, de aandacht en zeker de professionele aandacht wordt vaak pas later onderkend. Zo ook medewerkers die jong één van hun ouders verliezen, hebben in hun carrièreontwikkeling vaak nog te maken met de verwerking. EvE kan volgens mij goed bijdragen door onderling begrip te ontwikkelen en met elkaar in contact te zijn.

Meino Zandwijk (dutch)

Ik ben 53. Mijn ouders leven nog. En hebben mij zeker beïnvloed. Ooit hoorde ik mijn moeder op de lagere school tegen de juf zeggen dat ze vond dat ik zo goed schreef. Achteraf denk ik dat die opmerking mij heeft gemotiveerd om journalistiek te gaan studeren. Later bleek mijn talent mijn grote nieuwsgierigheid en vermogen om treffende vragen te stellen. Dat doe ik nu, ruim 40 jaar later, als Talentcoach. Vragen die iemand aan het denken zetten over waar hij of zij nou écht bijzonder in is en wat écht geweldig is om te doen. Die vragen, samen met een écht talenten assessment, lijkt mij zo belangrijk als je je natuurlijke klankbord moet missen. 

Xander Cladder (Bold Move)

Contact opnemen 

Zoek je hulp of wil je meedoen met het programma, stuur ons dan een berichtje! Kun je ons helpen met jouw expertise of vanuit jouw organisatie, ook dan horen we graag van je!

post@evefoundation.nl

Hoge Naarderweg 46, Hilversum

Ja, ik wil een bijdrage leveren aan de EVE foundation
dit veld niet invullen s.v.p.