In 2022 startte EvE ook met haar programma’s in Amsterdam. Aankomende zomer gaan we van start met onze derde groep. Met onze expertise, gedegen programma en netwerk ondersteunen we jongeren tussen de 14 en 24 die tijdens hun schooltijd een ouder verliezen. Door het contact met jongeren die een soortgelijke ervaring hebben meegemaakt en de combinatie van plezier en diepgang helpen we jongeren met het herstellen van de regie over hun leven. Samen sterk bij rouw.

EvE-Amsterdam-jace-afsoon-VEXIwDcY1gw-1030x743

Ondersteun EvE Amsterdam

Doneer met uw eigen bedrag om Eve Amsterdam te ondersteun!

€ ………..,-

EvE-Amsterdam-jace-afsoon-VEXIwDcY1gw-1030x743

Ondersteun EvE Amsterdam

Doneer met uw eigen bedrag in termijn om Eve Amsterdam te ondersteun!

€ ………..,-

In 2023 startte de EvE Foundation haar eerste programma in Apeldoorn. In 2024 zijn we van start gegaan met onze tweede groep. Met onze expertise, gedegen programma en netwerk ondersteunen we jongeren tussen de 14 en 24 die tijdens hun schooltijd een ouder verliezen. Door het contact met jongeren die een soortgelijke ervaring hebben meegemaakt en de combinatie van plezier en diepgang helpen we jongeren met het herstellen van de regie over hun leven. Samen sterk bij rouw.

het-loo-palace

Ondersteun EvE Apeldoorn

Doneer met uw eigen bedrag om EvE Apeldoorn te ondersteun!

€ ………..,-

het-loo-palace

Ondersteun EvE Apeldoorn

Doneer met uw eigen bedrag in termijn om EvE Apeldoorn te ondersteun!

€ ………..,-

In 2019 startte de EvE Foundation haar eerste programma in ‘t Gooi. En nu in 2024 starten we al met ons vijfde programma in Hilversum en hebben we inmiddels al tientallen jongeren begeleid. Met onze expertise, gedegen programma en netwerk ondersteunen we jongeren tussen de 14 en 24 jaar die één of beide ouders zijn verloren. Het contact met jongeren met een soortgelijke ervaring in combinatie met plezier en diepgang, helpen jongeren met het herstellen van de regie over hun leven. Samen sterk bij rouw.

EvE-het-gooi-joel-de-vriend-jFuK_h8xpQk-unsplash-1-1030x687

Ondersteun EvE ’t Gooi

Doneer met uw eigen bedrag om EvE ’t Gooi te ondersteun!

€ ………..,-

EvE-het-gooi-joel-de-vriend-jFuK_h8xpQk-unsplash-1-1030x687

Ondersteun EvE ’t Gooi

Doneer met uw eigen bedrag in termijn om EvE ’t Gooi te ondersteun!

€ ………..,-

EvE Maastricht startte in 2023 met haar eerste programma. En in 2024 willen we van start gaan met ons tweede programma. Met onze expertise, gedegen programma en netwerk ondersteunen we jongeren tussen de 14 en 24 die tijdens hun schooltijd een ouder verliezen. Door het contact met jongeren die een soortgelijke ervaring hebben meegemaakt en de combinatie van plezier en diepgang helpen we jongeren met het herstellen van de regie over hun leven. Samen sterk bij rouw.

iStock-1178955738-1-scaled

Ondersteun EvE Maastricht

Doneer met uw eigen bedrag om EvE Maastricht te ondersteun!

€ ………..,-

iStock-1178955738-1-scaled

Ondersteun EvE Maastricht

Doneer met uw eigen bedrag in termijn om EvE Maastricht te ondersteun!

€ ………..,-

In 2023 start EvE ook haar programma in  Middelburg. Met onze expertise, gedegen programma en netwerk ondersteunen we jongeren tussen de 14 en 24 jaar die tijdens hun schooltijd een ouder verliezen. Door het contact met jongeren die een soortgelijke ervaring hebben meegemaakt en de combinatie van plezier en diepgang helpen we jongeren met het herstellen van de regie over hun leven. Samen sterk bij rouw.

middelburg

Ondersteun EvE Middelburg

Doneer met uw eigen bedrag om EvE Middelburg te ondersteun!

€ ………..,-

middelburg

Ondersteun EvE Middelburg

Doneer met uw eigen bedrag in termijn om EvE Middelburg te ondersteun!

€ ………..,-

Ook in Utrecht start EvE met haar programma. Het programma bestaat uit zes maandelijkse bijeenkomsten met een vaste groep deelnemers. Met onze expertise, gedegen programma en netwerk ondersteunen we jongeren tussen de 14 en 24 jaar die tijdens hun schooltijd een ouder verliezen. Door het contact met jongeren die een soortgelijke ervaring hebben meegemaakt en de combinatie van plezier en diepgang helpen we jongeren met het herstellen van de regie over hun leven. Samen sterk bij rouw.

utrecht-g950c28206_1920

Ondersteun EvE Utrecht

Doneer met uw eigen bedrag om EvE Utrecht te ondersteun!

€ ………..,-

utrecht-g950c28206_1920

Ondersteun EvE Utrecht

Doneer met uw eigen bedrag in termijn om EvE Utrecht te ondersteun!

€ ………..,-