Moofpeople steunt EvE foundation Apeldoorn

Moofpeople: Hart voor EvE Foundation

Heel blij zijn we met de donatie van Moofpeople die de EvE Foundation voor de komende drie jaar gaat ondersteunen met het verzorgen van lotgenotenprogramma’s voor jongeren die één of beide ouders zijn verloren. Mede door deze ondersteuning kunnen we dit jaar een programma gaan starten in Apeldoorn.

Sinds 2019 zet EvE zich in voor jongeren tussen de 14 en 24 jaar die één of beide ouders zijn verloren. Door een programma aan te bieden gebaseerd op lotgenotencontact, willen we jongeren helpen te groeien tot hun volle potentieel. Want het zal je maar gebeuren. Dat je je vaste maatje kwijt bent, waar je altijd je vragen aan kon stellen. Die antwoorden had en je hielp je eigen richting te vinden in je leven. Met ons programma begeleiden we de jongeren in het herstellen van de regie over hun eigen leven. Naast programma’s in Hilversum en Amsterdam, start EvE Foundation op korte termijn, naast Apeldoorn, ook in Utrecht, terwijl de voorbereidingen worden getroffen voor Maastricht en Middelburg.

Do good; onze wereld een beetje mooier, fijner en leuker kleuren

Adrie Achterberg, founder van Moofpeople, ondersteunt EvE Foundation al vanaf het prille begin. “Wij zijn een brede HR-dienstverlener die vanuit een sterke basis in payrolling, steeds meer dienstverlening rondom arbeid organiseert vanuit de menselijke maat en de belofte ‘ongewoon zorgeloos werkgeverschap.”

Adrie Achterberg: “Do good is wat ons drijft om met en voor mensen en organisaties ‘good grounds’ te realiseren. De basis die solide en zeker is, die uitnodigt en uitdaagt om vanuit wederzijds vertrouwen, de drive te vinden om het meeste uit je eigen, persoonlijke vermogens te halen.

Zo kijken we naar de wereld van werk, maar ook naar de wereld daarbuiten. Zetten we ons in om de wereld voor iedereen een beetje mooier, fijner en leuker te kleuren. Vanuit die overtuiging hebben we inmiddels drie Good Grounds winkels ingericht die werkgelegenheid bieden aan mensen die mindervalide zijn of voor wie regulier werk niet direct haalbaar is.”

“Dit soort initiatieven hebben continuïteit nodig”

“Vanuit Do good wil ik ook het werk van de EvE Foundation steunen. Door er nu te zijn voor de jongeren, hopen we later specifieke problemen in het werkende leven te voorkomen. Dat is ook wat mij zo aanspreekt in het werk van de EvE Foundation. Naast rouwverwerking is er aandacht voor talent ontwikkeling en communicatie en leren de jongeren technieken die voor de rest van hun leven bruikbaar zijn. Met veel plezier ondersteun ik daarom het werk van EvE. En niet voor een jaar, maar voor drie jaar. Dit soort initiatieven hebben continuïteit nodig.”

November 2022 start het programma in Apeldoorn. Ben, of ken je een jongere die wil deelnemen, stuur een bericht naar post@evefoundation.nl.

Wil ook jij het werk van de EvE Foundation steunen? https://www.evefoundation.nl/steun-eve-foundation/]

Wil je een nieuwe locatie mogelijk maken of wil je groepen van EvE begeleiden neem contact op met Nancy Tromp 06-51415304

 

Ondersteunen

Stichting EvE Foundation kan elke vorm van hulp om deze groeiende groep van jongeren te ondersteunen goed gebruiken. U kunt doneren via onze website.

Wil je aanmelden voor het programma van EvE stuur ons dan ook een mail op post@evefoundation.nl.

Gelegenheid

Persbericht ter aankondiging van de uitbreiding van Stichting EvE Foundation naar Apeldoorn mede ondersteund door Moofpeople.