20 jarig bestaan Equipe

Woensdag 14 september was de EvE Foundation uitgenodigd om een rol te spelen bij het 20-jarig bestaan van Equipe, een bureau gespecialiseerd in executive search, werving & selectie en interim management. Equipe heeft toegezegd de EvE Foundation drie jaar lang te ondersteunen, maar wilde nog een stapje verder gaan en heeft ons tijdens hun feestelijke bijeenkomst op Chateau Neercanne in Maastricht het podium gegeven om de EvE Foundation te presenteren en zo meer bekendheid te geven aan het onderwerp jongeren die een of beide ouders moeten missen en onze lotgenotenprogramma’s.

De founder van Equipe

Luc Theunissen de founder van Equipe toonde zich heel betrokken bij het onderwerp. “In ons werkveld gaat het over het ontwikkelen van talent en het ontwikkelen van leiderschap. Dit begint al op jonge leeftijd. En als jongeren al met zo’n traumatische gebeurtenis te maken krijgen op jonge leeftijd, gun je ze gewoon de juiste begeleiding, zodat ze kunnen doorgroeien tot evenwichtige mensen.

De rol van Equipe 

Equipe is een bedrijf dat verder gaat dan alleen de juiste man op de juiste plek zetten. Het gaat ons veel meer om het vinden van echte leiders waarbij sprake is van een balans tussen resultaatgerichtheid en mensgerichtheid. Mensgerichtheid 2.0. Niet alleen maar kunnen communiceren, maar echt begrijpen hoe je diversiteit managet in een bedrijf. Hoe behoud je eigenheid van individuen en boek je resultaat. Daarom is onze slogan niet voor niets: Organisaties verdienen échte leiders.

En met name daarom vind ik het ook belangrijk dat wij als organisatie midden in de maatschappij blijven staan en oog blijven houden voor groepen die het moeilijker hebben. Daar willen wij een steentje aan bijdragen. En wat is er dan mooier dan te investeren in jongeren. Daarom hebben wij ervoor gekozen om het werk van de EvE Foundation in Limburg te ondersteunen.

EvE Foundation

De EvE Foundation heeft al haar nut bewezen in ’t Gooi, Amsterdam, Utrecht en Apeldoorn en daarom willen wij samen met andere ondernemers ook EvE Limburg op de kaart zetten.” EvE Foundation dankt het team van Equipe voor haar steun. Mede door deze steun kunnen we in 2023 in Limburg starten met ons eerste lotgenotenprogramma voor jongeren.

Ondersteunen

Stichting EvE Foundation kan elke vorm van hulp om deze groeiende groep van jongeren te ondersteunen goed gebruiken. U kunt doneren via onze website.

Wil je aanmelden voor het programma van EvE stuur ons dan ook een mail op post@evefoundation.nl.

Gelegenheid 

Persbericht ter aankondiging van de uitbreiding van de stichting Eve foundation naar Maastricht mede ondersteund door Equipe.